Milujeme přírodu a lidi kolem nás a proto
Pomáháme gastro provozovnám podnikat odpovědněji.
Oslovte i vy hosty svou láskou k životnímu prostředí a šetřete přírodu i finance.
Začněte hned!Podnikat odpovědněji nemusí být věda. Poradíme, jak začít, a na náročnější řešení vám domluvíme jednoho z našich partnerů.
Začněte se zelenat v těchto oblastech
Úspora energií
Úspora vody
Odpady
EKO výroby
Zahrada
Podívejte se, kdo a jak
už nelení a zelení
I vaše provozovna může zákazníkům přinášet zelenější řešení.
Přidejte se k námZelené tipy
a rady
Ukážeme vám, jak neplýtvat jídlem, lépe třídit odpad a díky malým změnám šetřit vodu i energii.
Úspora vody se hotelům Srní vyplácí.
Pomocí úsporných perlátorů ušetří až 41 % pitné vody ročně.
Gram díky vodnímu auditu ušetří tisíce korun ročně.
Jaká úsporná opatření zavedli a co na ně říkají hosté?
V Gramu si nechali zpracovat odpadový audit.
Co všechno se dozvěděli a jaká třídicí opatření by se mohla hodit i vá...
V hotelech Srní odpad nejen třídí, ale i zpracovávají.
Kompostováním šetří až 82 743 Kč ročně.
Gastroodpad vs. bioodpad – víte, jaký je v nich rozdíl?
Zopakujte si, jak správně třídit odpad v restauraci.
Jak ušetřit desítky tisíc ročně na energiích v gastroprovozu?
Začněte malými krůčky, ukážeme jak.
Energetický management dokáže restauracím ušetřit až 30 % na energiích.
Jak přesně probíhá a hodí se i pro vás?
Jak vypadá udržitelné sezení z betonové suti?
Srní takto ušetřilo 148 kg přírodního kameniva a 4,3 ks CO2
Naši partneři
Spolupracujeme s profíky. Našim zeleným provozům přinášejí ověřená řešení.
Seznamte se:
Tešíme nás, že se
chcete zelenit!
Co nejdříve se vám ozveme,
aby ste se dozvěděli více.